Artikler

Tjenere

Et kendetegn på ulve

Matt 25.44
Da skal også de sige til ham: Herre, hvornår så vi dig sulten eller tørstig eller fremmed eller nøgen eller syg eller i fængsel, uden at vi hjalp dig?

Jeg kender en menighed der har skubbet alle de psykisk syge ud af menigheden, de fik bare at vide at de ikke længere var velkommen.

Ja og de der aldrig fik hjælp fordi menigheden ikke kunne hjælpe dem, de havde ikke magt med Gud, og derfor gav de svage skylden.

Hvis du er en af dem der gør disse ting, så kalder jeg dig til omvendelse, gør det før tiden er udløbet, og Gud har givet dig hen.

Det er skræmmende at selv Jesus advarer imod disse, som ikke gør noget for de svage, ikke bringer dem Guds hjælp, men skubber de svage ud af fællesskabet, for det skuer i ledernes øjne.

Det er skræmmende, for Jesus vil ikke holde disse ledere uden skyld.

Af hvad jeg kender til Gud, så ved jeg at ledere altid vil blive advaret, og jeg kender nogle der godt ved besked, men vil ikke lytte, for de har for meget at miste, men sagen er, enhver plante der ikke er plantet af Gud, vil Gud rive op med rode, dvs, de vil miste alt hvad de har kæmpet for at få.

Så hvis det er dig der læser dette, Gud ser dig, og han vejer dit hjerte. Vil du omvende dig og gøre al den skade god igen som du har gjort? Vil du lade dig forlige med Gud? Gud kalder, Gud venter på svar.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2019 - design: O Madsen Media