Artikler

Hyrdetjenesten

Hyrde med ærefrygt

Joh 10.11-12
Jeg er den gode hyrde. Den gode hyrde sætter sit liv til for fårene. Den, der er daglejer og ikke er hyrde og ikke selv ejer fårene, ser ulven komme og lader fårene i stikken og flygter, og ulven går på rov iblandt dem og jager dem fra hinanden; for han er daglejer og er ligeglad med fårene.

Jeg siger dig, det er et problem, at der findes hyrder, som ikke kender fårenes værdi for overhyrden, de har ingen hjerte, intet råb om årvågenhed, agtpågivenhed overfor hvor de kan bruges, hvor råbene stiger op til Gud Fader om hjælp, om at få hyrder på deres vej, så de kan hjælpes, så de kan komme videre med deres liv.

Det er godt at vi kan bede for os selv, og Gud hører os, men jeg siger dig, mange skriger til Gud om hjælp, om at sende nogen, men mange af de kristne lytter ikke til Gud.

Paulus hørte et råb i ånden, og han tog afsted til det sted hvor der var brug for ham.

Det er slut at leve på menneskelig viis. Hvis du vil det med Gud, så giv dig selv, og sig: Gud i vold (Gud gør som du vil), ellers er det lige meget altsammen.

Er du en af dem Jesus skal spørge på dommens dag: Hvor var du, da der var brug for dig? Hvor var du, da dine søskenes skrig steg op til mig om hjælp? Hvor var du, da jeg forsøgte at sende dig?

Mener det er i ezekiel, eller jeremias, hvor der står at Gud vil kræve fårene af hyrdernes hænder. Ja fedt, jeg er ikke hyrde, siger du, men jeg siger dig, i kraft af næste kærlighedsbudet så er du hyrde, måske ikke i embede, men alene i kraft af, at du følger Jesus.

Så bed dette: Gud, giv mig ører at høre med, giv mig hjerte til at forstå og kende værdien af mennesker, og lydighed til at følge dig hvor det end fører hen.

Denne hjemmeside © 2019 - design: O Madsen Media