Artikler

Hyrdetjenesten

Tilgivelsens svære kunst

Efes. 4.31-32 (1819)
31. Al Bitterhed og Hidsighed og Vrede og Skrigen og Bespottelse blive fra Eder med al Ondskab. v. 32. Men værer velvillige mod hverandre, barmhjertige, tilgivende hverandre, ligesom og Gud har tilgivet Eder i Christus.

Der et et klart budskab om at vi skal tilgive, ja vi er forpligtede, for ellers vil Gud ikke tilgive os.

Men der er et budskab der er gået tabt midt i alle budene fra folk der forkynder dette emne, der er noget der er gået tabt, nemlig Gud.

DU SKAL GØRE, ELLERS.....

Men hvad med Gud? er det alt sammen bare os? krav og betingelser? Eller ønsker Gud at være en del af din smerte, dit tab, dine skuffelser, din ødelæggelse, din død?

Jeg tror Gud ønsker at LADE dig glemme alt hvad du har været igennem, ja læse salme 23 i det lys, det giver et helt andet syn på, at Gud ønsker at du skal komme videre, at midt i alt dit tab, at der må være liv og overflod.

Hvis Gud ikke ville gøre noget midt i det hele, så var det nok op af bakke, ja, umuligt at tilgive selv det utilgivelige.

Men bibelens budskab er, Gud vil lade dig glemme det alt sammen for alt det Han vil gøre i dit liv.

Lyt til ordene: "Se, jeg gør alle ting nyt."

Gud siger, du behøver ikke at se dig tilbage, du behøver ikke at bruge tid på det der var svært og som væltede dig omkuld.

Se, Gud er et uendeligt hav af nåde og godhed, tag ud på dybet, og du vil finde at Gud bærer oppe, bærer igennem, og velsigner dig ud af din situation.

Ja, Gud ønsker at du skal være optaget af Ham og alt hvad Han gør i dit liv, ja, når Gud flytter ind, så har du ikke mere tid til at se dig tilbage, for ordene: "Se, jeg gør alle ting nye."

Lyset bryder frem, alle ting bliver nyt, se op, ser i det ikke?

Mørket skal vige, det utilgivelige miste sin magt, lægedom gives, og glemsel skal gives, pga alt hvad Gud vil gøre nu.

Denne hjemmeside © 2019 - design: O Madsen Media