Artikler

Hyrdetjenesten

Nye begyndelsers Gud

Jer 18.2
"Gå ned til pottemagerens Hus! Der skal du få mine Ord at høre."

Hvor mange af os har ikke oplevet at drive hjælpeløse rundt, med spørgsmål, hvorfor dit og hvorfor dat, hvorfor vil intet lykkes, hvorfor får jeg ikke svar når jeg beder, hvorfor er mit liv som det er?

Hvor mange har ikke oplevet skyer af tvivl, eller forkert forståelse af hvem Gud er.

Jo Gud er god mod andre, men mig?

Der kan være mange ting der skygger for solen så vi ikke kan se Gud ansigt til ansigt, men når vi ser at tingene ikke er som de skal være, så kan vi bryde ud af mørket ved Guds hjælp.

Men den gode nyhed er, Gud er uforanderlig, Han har ikke forandret sig, Han har ingen personsanseelse. Som Gud er over for andre, ønsker Han også at være overfor dig.

Lad os bede:

Gud, du er de nye begyndelsers Gud, tag mit hjerte, alle misforståelserne, alle kampene, alt mørket og det der gik galt.

Tag mit hjerte og skriv påny din kærlighed og uforanderlighed på mit hjerte, så jeg ikke viger fra dig, eller drives hid og did af alle mulige tanker.

Kære Gud, læg alle sår, gør mit hjerte stærkt og giv mig raske skridt så jeg går med dig, og ser dig igen ansigt til ansigt og forvandles til samme lighed som jeg ser i dig.

I Jesu navn, Amen.

Som titlen antyder, Gud er de nye begyndelsers Gud. Hvad Han en gang har startet, vil Han også fuldføre, og som pottemageren, når noget går i stykker, vil Han starte forfra og gøre os til et kar der bringer ære til Ham.

Denne hjemmeside © 2019 - design: O Madsen Media