Artikler

Hyrdetjenesten

Timotheus havde Paulus

1 Tim 1.1
Til Timotheus, mit ægte barn i troen.

Hver en kristen burde have en ældre kristen at lære af, en de kunne støtte sig til, og spørge om alt det der rører sig i dem, alt det som de møder på deres vej.

Jeg ved godt at der vil komme en tid hvor den unge skal lære at stå på egne ben, men hvor velsignet er de grå hår, også længere hen af vejen, for der vil opstå situationer de unge simpelthen ikke forstår, og har svært ved at gennemskue.

Så er det godt at have de ældre skuldre at stå på, så er det godt at drage fordel af deres lange liv og visdom, deres erfaring.

Tak Gud for de grå hår.

Jeg elsker de samtaler med ældre kristne, hvor jeg har en svær situation, hvor jeg står på dybt vand, og ingen anelse har, hvor jeg bare ikke kan regne det ud, og så få et ord, en forklaring, så man kan se og forstå helheden af det man går igennem. De har jo også bedre øre at høre med end en selv.

Gid Gud måtte oprejse flere fædre og mødre i Herren, for hvor er der mange rodløse kristne, som bare ikke har de ældre skuldre at stå på, og når de ikke har dem, så er jeg bange for at de bare tager af det skidne brønde som bare ikke er til noget godt.

Kirken søger nye veje, men hvor ville det være godt om den ville søge tilbage til de gamle stier, og spørge om vejen til hvor alt godt er. At gå til de ældre er helt sikkert en del af denne, spørgen efter de gamle stier.

Denne hjemmeside © 2019 - design: O Madsen Media