Artikler

Hyrdetjenesten

Elendige hyrder

Ordsp 10.21 (1992)
Den retfærdiges læber er hyrde for mange

Jeg undskylder ikke hvis jeg træder nogle over tæerne, beklager men dette må altså siges.

Hvor mange har ikke problemer med at få det til at fungere det med penge, og bare får rådene, "så må du bruge mindre...", eller hvis folk er syge, så holder folk sig fra at ville hjælpe for ikke at føle sig magtesløs.

Som jeg ser det, et liv i skyggen af Guds løfter, giver ikke kun rigeligt til sig selv, og rigeligt til al god gerning, men også velsignelse til med visdom og styrke at finde ind i hvilen, hvor man ikke higer efter alle mulige ting Gud ikke har lagt til rette for.

Men ordene: "smid ikke perler for svin" (set på facebook) bruges til de personer der er hullede sier, som ikke kan få tingene til at fungere, og som hver månede må kæmpe med mangel, låne, men aldrig give tilbage.

De pegede fingre ryger frem, men hvor er de kristne med hyrde sind, som tager til side for at forklare mere indgående om hvad skriften siger om tro, Guds omsorg, visdom, et nøjsommeligt liv, et liv i styrke, sejr over fristelser?

De pegende finger er altså for let, ja, hvem har ikke været der? Men det er for let uanset hvad.

Der er ingen der hjælper, ingen der søger Gud, ingen der har nogen anelse, fordi de fleste af os lever inde på det lave vand. Men problemet er bare, "det gør vi alle."

Hoseas 4:6
Mit Folk skal gå til Grunde, fordi det er uden Kundskab.

Her er årsagen. Her er diagnosen, her er lægemidlet.

2 Korinth. 3, 12-18.
"Naar de omvende sig til Herren, da borttages Dækket."

"Tvæt jeres hænder, i syndere....", hvad hindrer os i at se og forstå? Hvorfor udebliver gennembrudet? Hvorfor er vi ikke allerede lærere for andre?

Paulus bad: "jeg elendige menneske, hvem skal fri mig.......Gud ske tak ved Jesus Kristus."

Vi må erkende at der er et problem, at vi alle er syge og elendige, ikke før kan vi komme til lægen og bede om lægedom, og ikke før kan Jesus give os lægedom for al vor sygdom.

Matth 13.52
Men han sagde til dem: "Derfor er hver skriftklog, som er oplært for Himmeriges Rige, ligesom en Husbond, der tager nyt og gammelt frem af sit Forråd."

Giv en sulten en fisk, og han bliver mæt her og nu, giv ham en fiskestang og en krog og snøre, lær ham at fiske, og han kan tage vare på sig selv så længe han lever.

Først må vi lære det selv, så derefter må vi lære andre at gøre ligeså.

Denne hjemmeside © 2019 - design: O Madsen Media