Artikler

Kom og følg mig

Introduktion

Fil 3.17
Vorder mine Efterlignere, Brødre! og agter på dem, der vandre således, som I have os til Forbillede.

Jesus, Paulus, David, Salomon, Gideon, Moses, det er ligesom om de siger: "Følg mig som jeg følger Kristus", "vorder mine efterfølgere".

Vi har alle deres livs fortællinger, som peger ind på den vej der ligger for os at vandre, i deres fodspor, som Gud nu giver det.

Hvert liv forkynder om den vej folk er blevet ledt af Gud, som om folk med David siger:

Salme 34:9
Smag og se, at Herren er god

Hvor er den du følger, som du ikke føler dig draget til at gå i samme fodspor? Jeg siger ikke vi skal gøre alt som andre gør, men følge Jesu eksemple:

Johannes 5:19
Så svarede Jesus og sagde til dem: "Sandelig, sandelig, siger jeg eder, Sønnen kan slet intet gøre af sig selv, uden hvad han ser Faderen gøre; thi hvad han gør, det gør også Sønnen ligeså.

Får vi øjnene op for hvad Jesus gør i andres liv, så tror jeg det er Guds mening at vi skulle se det, for derfor at bringe dette vi ser frem for Gud i bøn, for at vi må gøre det samme.

Man kan sige vi er alle små lys der peger hen på Kristus, vi lyser for hinanden, og siger: Følg mig, som jeg følger Kristus.

Hvis vi ser Faderen gøre noget, så må vi gøre det samme, som Jesus så hvad Faderen gjorde, så gjorde også Han.

Så bed om åbne øjne, og åbne øre.

Men når det er sagt, så skal alt jo prøves i forhold til Skriften, som skal være vores hovedkilde til den vej Gud har for os.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2019 - design: O Madsen Media