Artikler

Profetisk tjenesten

Hvor er den Apostoliske kirke?

Profet embedet (Ef 4.11)

Tit 1.5
Når jeg lod dig blive tilbage på Kreta, var det, for at du skulle ordne, hvad der endnu stod tilbage, og indsætte ældste i byerne, sådan som jeg havde pålagt dig det.

Det er som om, at den apostoliske åbenbaring er en stor hemmelighed, også iblandt dem der har den.

Er jeg fræk, eller er der måske noget om det?

Hvorfor hører vi ikke mere om kirker der planter kirker? Og hvad med de områder, hvor der næsten ikke er nogen?

Når man ser på de landkort fra kristne hjemmesider der placere kirker på kortet, så er der næsten ikke nogen på djursland, jo måske to IM, een frikirke i Grenå, men ellers ingen.

Hvad årsag kan dette være? Har kirkerne glemt denne åbenbaring? Eller har de bare fået for travlt med at lege kirke, for travlt bare at holde på dem der faktisk er i deres kirker?

Når vi ser på såmanden, lignelsen, så faldt noget i blandt tidsler, på stengrund, i god jord, mmen han spredte såsæden, han gik altså omkring og gjorde et stykke arbejde, for at få en høst.

Jesus siger også:

Matt 9.37
.....Høsten er stor men arbejderne få

Har Apostolisk kirke ikke nogle, eller de andre kirker med denne åbenbaring, nogle de kan sætte igang med at plante, med at så?

Bed høstens Herre om arbejdere, bed om at kirkerne må vågne op og se, at høsten er moden til høst, at der er et stort arbejde der venter på at blive gjort, et arbejde, som måske ikke bliver gjort, fordi folk har travlt med alt deres eget?

Hvis det er fordi arbejderne er få, så lad os bede om at de må blive oprejst, så Gud kan få sin høst i lade.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2019 - design: O Madsen Media