Artikler

Profetisk tjenesten

Hvis du har dette kald

Profet embedet (Ef 4.11)

Jer 26.7-8
Præsterne, profeterne og hele forsamlingen hørte Jeremias tale alt dette i Herrens tempel, og da han var færdig med at tale alt det, Herren havde befalet ham at tale til forsamlingen, greb præsterne, profeterne og hele forsamlingen ham og sagde: »Du skal dø!

Hvis Gud har et kald over dit liv som profet, så vid dog dette: du vil blive hadet for at sige sandheden.

Folk vil vige fra dig, fordi du skyer hykleriet, skyer det mørke folk er fyldt af.

Nogle vil lytte og vende sig fra deres synd, men også nogle vil holde på deres synder, og gøre deres onde gerninger, selv om de er blevet afslørede.

Denne handlen i trods fører kun til død, og til sidst fortabelse.

Men du vil blive hadet, truet, lagt planer imod, forsøgt skadet på den ene eller den anden måde.

Men Gud vil gøre dig hård som flint, står der et sted, så du kan møde deres angreb ansigt til ansigt, uden at vige en millimeter.

De vil slå dig, men de vil være dem der skades. Ingen angriber Guds profeter uden at påføre sig selv Guds dom.

Til jer der er beredt til denne tjeneste siger jeg: Alt hvad i har været igennem de mange år i ensomhed, i ørkenvandring, har været en forberedelse til dette ene, at kunne klare modgang, angreb imod jer, misforståelser, had, forfølgelse.

Men vid dette, Gud skal betale tilbage alt hvad du har været igennem.

Joh 16.1-3 Sådan har jeg talt til jer, for at I ikke skal falde fra. De skal udelukke jer af synagogerne, ja, der kommer en tid, da enhver, som slår jer ihjel, skal mene, at han derved tjener Gud. Og det skal de gøre, fordi de hverken har kendt Faderen eller mig.

Vi kender dem godt, alle mener at være ret besindige i deres egen ret, og mener at de har ret til at pådutte skade på andre.

Og dette skal de gøre fordi de ikke kender Gud.

De skal skade jer, de skal hade jer for evangeliets skyld.

Har de kaldt Menneskesønnen alle mulige voldsomme og grimme ting, vil de også kalde jer sønner og døtre af djævelen, har de holdt fast ved Jesu Ord, vil de også holde fast ved jeres.

De skal hade jer. Vær beredt.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2019 - design: O Madsen Media