Artikler

Profetisk tjenesten

Ikke alle i menigheden hører til Guds menighed

Profet embedet (Ef 4.11)

Åb 3.6
Den, der har øre, skal høre, hvad Ånden siger til menighederne.

Jeg er lidt ude og fiske her. Jeg er ude på at tale dybt i dem der har ører at høre med.

Det er ikke alle, der er i menigheden, der hører til Guds menighed.

Hvis bortrykkelsen skete lige nu, ville der være nogle der ikke ville komme med, som blev tilbage, til at gå igennem den store trængsel, fordi de ikke har livet med Gud.

Jeg ved ikke hvad denne information gør ved dig, om du læner dig tilbage i stolen og stoler på din egen retfærdighed, eller om det antænder et råb til Gud, om at være iblandt dem der kommer med.

Hvis du er skråsikker i alle ting, så har jeg måske en træls nyhed til dig. Jeg tror ikke du er klar til at komme med.

Der er folk i menighederne, som tror de er de eneste rigtige.

Matt 15.8-9
Dette folk ærer mig med læberne, men deres hjerte er langt borte fra mig, forgæves dyrker de mig, for det, de lærer, er menneskebud.«

Hvis dette er dig, så søg Gud, søg Gud for at blive gjort ret overfor ham.

Hvis det er dig, så har du lyttet til budet om at omvende dig, du er blevet givet muligheden for at vende om, og gjort til en del af det der hedder, menigheden, i menigheden, Kristi brud.

Jesus venter fordi han ikke ønsker at nogen skal gå fortabt, men han er tålmodig, men snart, så venter han ikke mere, så er tiden forbi, så henter han hans brud, og så vil nogle være tilbage.

Skal det være dig kære ven? Er det dig der skal blive tilbage, som de tåbelige brudejomfruer der ikke havde olie på lampen, og som ikke kom ind?

Til jer andre, der har Helligånden, som kan høre Jesu røst, søg Herren, søg for at få stadfæstet alt i har fået i Kristus, søg at få mere af det i allerede har fået del i. Jesus henter os snart.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2019 - design: O Madsen Media