Artikler

Profetisk tjenesten

Hvem tør vække bjørnen?

Profet embedet (Ef 4.11)

Hvem tør vække bjørnen af den vintersøvn? Hvem skal vække den apostolske kirke af den vinterdvale den er i? Hvem skal vække profeterne som har syner og åbenbaringer?

Hvem har åbenbarelse, og ikke adlyder? Hvem har syn for menigheden, og gør intet?

Det er tid til at vågne op, det er tid til at handle på det vi tro. Det er allerede forår, ja sommeren står for døren, nu er Guds time, nu er tiden til at gå ud udenfor menigheden, hvor mennesker er, hvor Gud allerede er i fuld gang med at røre hjerterne.

Hvis vi mister visionen, åbenbaringen for hvorfor vi er her, så er vi ikke længere der hvor Gud vil have os.

Gud ønsker mere og andet af os, end bare at være lukket inde i en kirkebygning, hvor det er varmt og hyggeligt.

Gud ønsker os udenfor, hvor der er råt, koldt, usikkert, men det er der Gud er. Gud er ikke i det sikre, men hvor det er stund for stund, øjeblik for øjeblik, hvor vi stilles ansigt til ansigt med Gud, hvor vi ikke kan uden ham, hvor vi er totalt afhængige af ham.

Hvor er i apostolisk kirke? hvor er i alle med denne åbenbaring? hvor er jeres iver, hvor er jeres arbejde og gåpåmod? Se høsten er stor, hvor er arbejderne? Se høsten er stor, tiden står allerede for døren.

Hvornår vågner den apostolske kirke og går udenfor deres egne rammer? hvem har lullet jer i søvn?

Kom udenfor, vær kirke for dem, vær kirke for de ensomme, faderløse, hjælpeløse, husvilde. Gå ud til stræderne og korsvejene, byd alle ind til den frelse som Jesus har købt.

Hvis bjørnen ikke vil vågne, så vær du en af dem der lytter, gør din Faders gerning, indbyd, bed, læg, trøst, undervis. Der er løn for den der hører og gøre vor Faders vilje.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2019 - design: O Madsen Media