Artikler

Ravenhills hjørne

Johannes Døberen og Guds ild - Leonard Ravenhill

Ser du, i dag prøver vi at organisere. Vi forsøger at samle en gruppe folk sammen. Gud gjorde aldrig noget sådant. Gud tager individer. Han tager Moses ud i ørkenen. Johannes Døberen var i ørkenen indtil den dag han blev kaldet.

Jesus, Guds Søn forlod Hans herlighed, brugte 30 år i træning for at tjene!
Johannes Døberen 30 år i træning.
Apostlen Paulus mindst 30 år.
Moses mindst 40 år; og vi ønsker at gå på bibelskole 6 måneder og komme ud som super profeter! Det er tidsfaktoren der dræber os.
Fortæl mig hvor meget tid du har brugt alene med Gud og jeg vil fortælle dig hvor åndelig du er.

Ikke hvor mange møder du går til.
Ikke hvor mange gaver du har.
Ikke hvor mange prædikener du prædiker.
Ikke hvor mange cder du har lavet.

Fortæl mig hvor meget tid du brugte alene med Gud.... og jeg vil fortælle dig hvor åndelig du er.
Ordet her fortæller mig om denne utrolige mand, Johannes Døberen, at han var i ørkenen indtil den dag han blev kaldet. Han gik frem på Guds befaling selvfølgelig.

Han var i ørkenen, af alle steder. Det siger at hans tilhørssted var iblandt vilde dyr, glubske dyr. Det utrolige for mig er, som jeg læser dette igen i dag, er dette: Han havde ingen rollemodel. Elisa havde Elias. Joshua havde Moses som rollemodel. Timoteus havde Paulus som en super rollemodel foran ham. Og helt igennem skriften finder du disse mænd som har levet med en kæmpe og de blev ligesom dem. Men denne mand havde ingen rollemodel foran ham. Hvad gjorde han da han vandrede på klipperne? "Han spiste vild honning," siger bibelen. Og han var med de vilde dyr og han var en vild mand.

Denne hjemmeside © 2019 - design: O Madsen Media