Artikler

Tjeneste

Kaldet til at elske, og løse umulige situationer

1 Pet 4.10
Eftersom enhver har fået en Nådegave, skulle I tjene hverandre dermed som gode Husholdere over Guds mangfoldige Nåde.

Vi har vel alle oplevet situationer, mennesker, relationer, som vi har tænkt, her kan jeg gøre en forskel, og vi har tjent dem, og set forandringer komme frem som frugt af vores hengiven til dem.

Relationen har været god jord, og det har været som en drøm at se Gud række ud til vedkommende, for alt syntes at lykkes.

Men så er der også de relationer, hvor det bare har været hård jord, eller der har været meget ukrudt, klippestykker, og modstand selv imod de mest velmenende og kærlige forsøg på at hjælpe.

Man har måske fået smækket døren i hovedet, måske har man oplevet at det ikke bliver taget imod.

Mange giver op, og siger, det er slet ikke for mig at hjælpe der, men så er der folk der tænker, "nej, det skal altså blive løgn, jeg holder ud."

Jeg tror at mange folk med sårede følelser og ødelagte liv, som er hård jord pga bitterhed og måske had imod dem der gjorde dem ondt, har det med at tænke, "alt det besvær med mig, hvis folk opgiver mig, så er det jo bare som sædvanligt."

Men Gud forlanger ikke at vi skal løse problemer selv, ja, bibelen taler om nådegaver, men vi kan komme til vores ende på hvor vi siger, nu giver jeg op.

Men jeg tror vi skal være som dem der siger, "nej, det skal altså være løgn....". For der er en vej i umulige situationer, nemlig kærlighedens vej.

Luk 10.27
27 Men han svarede og sagde til ham: "Du skal elske Herren din Gud af hele dit Hjerte og med hele din Sjæl og med hele din Styrke og med hele dit Sind, og din Næste som dig selv."

Vi er først og fremmest kaldet til at elske, ikke til at løse problemer, men mange vil hellere løse problemer og ikke elske, men på den måde kommer de til kort, men kærligheden tåler alt, udholder alt, kærligheden har ingen ende.

Kærligheden kan smelte selv det hårdeste og læge selv det mest knuste hjerte, det kan slibe selv de skarpeste kanter af, det kan vinde selv den mest uvindelige person.

Folk tænker måske ofte, "ja de vil nok opgive mig....ingen kan hjælpe mig." Men hvor de oplever at nogle bliver ved med at komme til dem, så kan de tænke, jamen her er en der bliver ved, en der mener det, en der virkelig elsker mig, jamen, hvordan kan jeg andet end få mit hjerte smeltet af det?

Kærlighed vinder mange sejre, det har vundet dit hjerte af Jesus, er han ikke skøn? bebrejder ikke, Han ønsker bare at komme ind og rette det der er skævt og som er gået galt.

Jeg vil sige til dig, søg kærligheden, ikke svarene, søger du kærligheden kommer svarene af sig selv, men søger du svarene, uden kærligheden som første prioitet, så kommer du nok til kort.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2019 - design: O Madsen Media