Artikler

Tro

Gud, skriv på mit hjerte
Skrevet af Ole Madsen

Romerne 1:17
Thi deri åbenbares Guds Retfærdighed af Tro for Tro, som der er skrevet: "Men den retfærdige skal leve af Tro."

Hvor mange har ikke i årevis oplevet problemer med det at have tro på Gud og Hans Ord?

Hver dag er en kamp og ofte står man bare der og kan ikke forstå hvorfor der ikke er nogen af den overflod bibelen taler om (5mos28), såsom, lån ikke men lån til andre, rigeligt til al god gerning, i det hele taget at være i en situation hvor man kan gøre ting istedet for at hænge med enden i vandskårpen.

Men jeg skal sige dig, hvis dette er din situation, så har det aldrig været Guds vilje at det hele tiden skal være en kamp, Han ønsker virkelig at du skal kunne gå fremad, og ikke holdes fanget af dine omstændigheder.

Bibelen taler enddog om at der skal dækkes bord selv for åsynet af ens fjender (sal 23), så det skulle ikke have det store at sige, men hvad der skulle have noget at sige er dette, at Gud er stor og større end alle fjender og omstændigheder.

Jeg siger ikke at vi ikke kan komme ud for vanvittige situationer, og blive strukket, og lide nød, se bare Paulus, men tror nøglen til Paulus er at Guds Ord og løfter var skrevet på hans hjerte.

Og det er måske dette der er problemet, folk har ikke fået skrevet på deres hjerte så de kan klare sig igennem livet.

Hvis vi har huller, problemer, kampe, nederlag, så er det altså der vi skal sætte ind med vore bønner.

Bring alle situationer ind for Gud og bed Ham bygge dig op så du ikke står så svagt på de områder.

Vi kan kun leve af tro dersom Ordet er skrevet på vore hjerter. Med hjertet tror vi til retfærdighed, og med munden bekender vi til frelse (Rom 10.10).

Denne hjemmeside © 2019 - design: O Madsen Media