Artikler

Tro

Tro som et barn

Markus 10:15
Sandelig, siger jeg eder, den, som ikke modtager Guds Rige ligesom et lille Barn, han skal ingenlunde komme ind i det."

Problemet med nogle kristne er, at når de læser verset, "dersom du kan tro, alt er muligt for den der tror", så ser de et kæmpe bjerg foran dem, som de bare ikke kan komme over eller forbi, og så opgiver de.

Men der er lidt problemer med at opgive, for det eneste de mangler er bare lidt information, noget kundskab, et ord der kan vende det hele på hovedet.

Du skal ryste den af dig, al din tvivl og vantro, alt som siger det bliver aldrig anderledes, sky det, råb af hjertet: "NEJ NEJ", og kom tilbage til det at du er et barn af Gud. Lad mig forklare.

Børn har let ved at tro deres forældre, men vi er ikke i en anderledes position overfor Gud, vi er også børn, og af Ham, altså, hvis børn, så er der også i os alt hvad vi behøver for at kunne tro Ham, og derfor er det også let at tro på Gud og at tro på at alt er muligt for den der tror.

Ordene kommer jo fra Jesus, og Han er trofast og god, altså, er grundlaget til stede for at alt er muligt for den der tror, Han siger det jo. Accepter det, tag imod det, brug det.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2019 - design: O Madsen Media