Blog

002 - Guds domme er uransagelige - Andagt

01-01-2020

Når jeg ser din himmel, dine hænders værk, månen og stjernerne, som du har skabt, hvad er da et menneske at du kommer det i hu?

Vi forstår ikke Gud i hans domme, langt mindre i hans langmodighed overfor dem der gør ondt.

Jeg kender folk der i årevis har været hjemfalden til dom, og det synes at blive værre og værre, deres synder skriger til himmelen, og som en der kender dem, kan det være svært at forstå at Gud ikke fjerner dem, i alt det onde de gør.

Jeg har oplevet folk blive syge og miste jobs pga ondskab gjort imod mig, jeg har oplevet at hammeren har faldt på folk som ikke ville det gode, men det onde.

Så at se nogle nærmest slippe udenom dom, har været mig uforståeligt. Men en dag jeg sad og oversatte en andagt af Spurgeon, der slog det mig, at Gud er større end jeg kan begribe. Jeg forstår ham ikke i hans dom, eller hans frelse.

Jeg forstår ham ikke noget som helst, det eneste jeg kan gøre er, stoppe op, tage hatten af, bukke, og gå videre.

Det er mig for stort, men i små lysglimt får vi alligevel lov at se lidt af denne evige, mægtige, store Gud, som har skabt det alt sammen.

Bare et glimt, hvorfor bare et glimt? jo, vi kan nok ikke klare mere.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2019 - design: O Madsen Media