Blog

003 - Her arbejdes - Update

13-02-2020

Som nogle af jer måske har lagt mærke til, så sker der en hel masse her på siden.

Jeg er blevet råddet til at samle alle mine hjemmesider til een side, og det vil jeg gøre med det meste, men beholder nogle få andre, men mere om det senere.

Jeg har lagt Danmark for Jesus, De gamle stier, aomin.dk ned for at lægge deres indhold her ind.

Flere vil blive lagt til hen af vejen.

Audio:
Jeg indlæser stadig, men ikke i samme tempo som før. Men lægger filer ud på ny server hvor jeg har mine lydfiler hen af vejen, men de gamle er der stadig fra den anden server.

Jeg arbejder på følgende: en lydbog om vækkelsen i Argentina, Pilgrimsvandringen, en bog om John Hyde, bibelen.

Dette er måske også for meget på een gang, men når jeg først får smag for noget tager jeg mere ind end jeg lige kan klare på een gang, men når disse opgaver er ovre, vil jeg arbejde anderledes.

Tekst arbejde:
Har en del af Lindberg Bibelen som mangler, Guldgruben, andagtsbog af Asschenfeldt Hansen, John Hyde, Spurgeon, ja mange flere, men disse må komme når jeg får lavet hjemmesiden og lavet nogle af de andre opgaver som jeg pt er igang med.

Hjemmeside update:
Arbejdet går langsomt, men stødt fremad. Flytter fra Biblos.dk, Lindberg Bibelen, Cyberzion lige for tiden. Men ting tager lidt længere for mig for tiden, vil poste på alle hjemmesider link til For Jesus.dk hen af vejen så folk kan finde ud af hvad der sker, og hvor.

Tak for jeres tålmodighed, og tak om i vil bede for arbejdet.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2019 - design: O Madsen Media