Bøn

Så du vil være forbeder?

(Ga 4:19)
19 Mine børn, som jeg igen må føde med smerte, indtil Kristus har fået skikkelse i jer!

Så du ønsker at blive forbeder? Bered dig på problemer, bered dig på at få dine hænder beskidte.

Tænk dig om, før du beslutter dig, for du vil møde modstand fra dem du beder for, måske ikke direkte, men inddirekte, når de går imod Ordet, de hiver i en retning når Gud tydeligt hiver i en anden, og du bliver smidt midt imellem og kan til tider ikke hitte ud af hvad der sker og hvorfor. Du er så at sige ude på det dybe vand.

Men bare rolig, Gud skal nok holde dig oven vande, men du skal bare berede dig på at dette er "for the long run", og ikke bare hurtige løsninger det at bede for folk.

For Paulus var det en smertelig affære at have med mennesker at gøre, hans hjerte blev helt sikkert knust nogle gange når han så hvor umulige, oprørske, problemfyldte hans søskende i Herren kunne være.

Når folk kommer ind på livet af hinanden og ser hvad der sker under overfladen, at det måske ikke er så kønt, som det så ud på afstand, så er der folk der går deres vej.

Det er ikke noget at sige til at Paulus siger i 2 Tim 2.22, at vi skal stræbe efter kærlighed.

Nok har Gud født os på ny, og fyldt os med kærlighed, men vi skal vokse i den, det er ikke den HELE Guds kærlighed vi har fået i gave, men en kærlighed til Gud og hans Ord, hans folk og næsten, men denne kærlighed skal bruges og plejes, ved omgang med andre mennesker.

Men hvis vi giver op med folk, bare fordi vi ser ind under overfladen, hvorfor skulle Jesus så ikke give op med os, han som kender ALT om os?

Hvis Jesus ikke opgiver med dig, må du heller ikke med andre, vi er jo kaldede til at gå i hans fodspor og gøre de samme ting som han gør.

Han har ikke lovet at det skal være let, men han har lovet at være med.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2019 - design: O Madsen Media