Bøn

Bøn i urolige tider

(Lk 11:1)
.... Herre, lær os at bede, ligesom Johannes lærte sine disciple det

Jeg er ikke profet, men vi ved fra skrifterne, at endetiden skal være en urolig tid, mange krige og uro imellem lande, megen kaos og mørke, mangel på mad og andre fornødenheder.

Men man behøver ikke at være en profet for at påpege at tingene spidser til, se bare hvad der sker imellem USA og EU og Kina, vi ved ikke hvad det vil medføre, men som sagt, jeg er ikke profet, men jeg vil dog sige, at vi MÅ bruge de gunstige tider til oplæring i Ordet og livet med Jesus, for at berede os på trænge tider.

Brug den gunstige tid, før trængslerne kommer, råb til Gud for at bede om udrustelse, og til at lære andre de samme ting.

Der står i Jakobs brev 5.15 om Troens bøn, en bøn baseret på overbevisning som det fremgår af Heb 11.1 hvad tro er, altså en bøn der allerede har hørt fra Gud, som har afgivet ordren om dette eller hint skal bedes igennem, så ved vi hvad vi skal bede om.

"Herre, lær os at bede", må være en daglig bøn, men det er en bøn som Gud gerne vil høre og svare. Jeg tror ikke vi kan blive duelige til al god gerning, hvis vi ikke forstår at bede.

Luther måtte bruge 2 til 3 timer i bøn hver morgen pga alt det arbejde han havde for Herren, hvordan tror du vi kan nøjes med 10 minutter hver dag og få resultater?

Jo mere ihærdige og påtrængende i bønnen, jo mere vil resultaterne og svarene vises i henhold til denne.

Det ske dig som du vil, siger Jesus (Matt 15.28), grundteksten siger længsel (desire), ikke bare hvad vi vil.

I salme 37.4 står der i den gamle oversættelse. "da skal du have din fryd i Herren, og han skal give dig efter dit hjertes attrå."

Dette er hvad du vil, denne attrå, et dybere værk i hjertet fra Guds side.

"Herre, lær og at bede", lær det mens det er tid.

Denne hjemmeside © 2019 - design: O Madsen Media