Bøn

Bibelen giver os et sprog

Hvis man mangler ord til ens bøn, så lad hjertet og bibelen forene sig i bøn til Gud.

Ikke kun beder vi efter Guds vilje, men bibelen giver os også et sprog, hvor vi kan udtrykke vore hjerters indhold, og giver os hjerte og forstand til at forstå Gud.

Tænk sig, som vi bruger bibelen, formes og dannes vi til at gribe efter den evige, Gud, som ønsker at være en aktiv del af vore bønsliv, give ord, vejlede til hele sandheden, og pege i den retning vi skal gå, ikke kun i vor daglig dag, men også i vore bønner, og gør os derved aktive i Guds arbejde, når Gud leder vore bønner.

Men det er også denne bøn der flytter Guds hånd, og rører Guds hjerte, fordi som Guds Ord rører og bearbejder vore hjerter, oplever vi en enhed i Ånden med Jesus, og derved rører vi Guds hjerte, for som han er, så er også vi i denne verden.

Tænk på Moses, han havde problemer med Israel, og Gud ville forkaste dem, men Moses går imellem Israel og Gud og siger, hvis han ikke går med, vil han heller ikke gå fremad, det er denne form for bønner der rører Guds hjerte, og flytter Guds hånd, hvor Guds Ord har fat i os, og Guds hånd er på os til at følge ham.

I det hele taget er Moses et godt eksempel og et studie værd, hans liv i bøn, på at være grebet af Guds Ord så meget, at det virker og skaber forandring der rører Guds hjerte.

Denne hjemmeside © 2019 - design: O Madsen Media