Bøn

Bønne frugt

Joh 15.7-8
Hvis I bliver i mig, og mine ord bliver i jer, så bed om, hvad I vil, og I skal få det. Derved herliggøres min fader, at I bærer megen frugt og bliver mine disciple.

Her kommer Jesus med en betingelse, "hvis i bliver i mig, og mine ord bliver i jer".

Dette er betingelsen. Hvis vi bliver i Jesus, vil han bønhøre os, men han går videre, "hvis mine ord bliver i jer", dette er så vigtigt, for at vi ikke begynder at bede i øst og i vest.

Vejledningen Jesus giver her, er, at Hans Ord skal forme og danne vore liv og derved også vore bønner. Dvs, alt hvad der ligger Jesus på hjertet, det må også være på vort, det er jo hans ord der skal forme os og vore bønner, kun disse bønner er lovet at blive besvarede.

Men det er også disse bønner der er udtryk for Guds vilje.

Så bibelen er udtryk for den generelle vilje af Jesus, dvs, læser vi at vi opfordres til at bede om noget særligt, så er det det der skal have magt i vores liv.

Fx. bed om nådegaver, tro, kærlighed, håb, sjæle der lader sig frelse, åbning for evangeliet, evner til at forkynde evangeliet, åbne døre, helbrede de syge.

Du kan sikkert selv finde ting der er Guds vilje, og som er Guds vilje.

Men der er en ting mere, "at i bærer megen frugt og bliver mine disciple", dette gentager det jeg har sagt med Guds vilje.

Disciple af Jesus går i hans fodspor, gør hans vilje, gør samme gerninger som han.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2019 - design: O Madsen Media