Bøn

Abraham bad

Læs 1 Mos 18, eller lyt på link nedenfor, lyt til hvad forhold Abraham havde til Gud, lyt til hvordan hans syn på Gud var, hans syn på mennesker, om end de var gældsatte til op over begge øre på synd.

Jeg ved ikke om jeg kan gribe det, men det siger noget om manden, det siger noget om Gud.

Det siger mig, at her er der noget at hente, hvis bare jeg kan søge det, der er noget der i den grad kan gribe mig og forvandle mit liv, mit bønsliv, så også jeg beder disse bønner.

Abraham bad, og han blev ved, lige til alle muligheder var brugt, 50, 40, 30, 20, 10. Historien melder ikke om hvor stor en by det var, men jeg kan forestille mig at den var stor.

Men hvad gør denne historie for os? Hvad kan den lære os? Har vi forhold, relationer, fortidens fællesskaber, eller andet, som vi kan sætte ind i denne historie? Måske en menighed der gik galt, fjender der vil en det onde, det kan være mange ting.

Men beder vi så for dem som Abraham? Udtømmer vi alle muligheder i bøn, presser vi på ind for Gud, og siger, "grav omkring dem nu et år", "vand, gød om dem, måske de bringer frem frugt næste år?"

Abraham bad, Jesus bad, ja begge viser os vejen til menneskers værdi

Man kunne godt tænke af Abraham kun tænkte på de troende i byen, men han hvorfor bad han så ikke om at de 50 blev fjernet? eller de andre? Men Gud fjernede de sidste da alle muligheder var brugt op.

Lyt til Abraham her:

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2019 - design: O Madsen Media