Gamle tekster

Jeg fik det i tilgift

af Martinus Bjerre

FORORD TIL 5. OPLAG

Hermed udsender vi 5. oplag af Martinus Bjerres bog, idet vi tror, at der endnu er mange i Danmark og formodentlig også ud over landets grænser, der vil høste velsignelse og blive beriget i deres Gudsforhold ved at læse den. Bogen er denne gang udstyret med en ny forside, hvilket også vil tjene til bogens anbefaling. Når vi udsender den i 4 oplag er det udtryk for den velsignelse og hjælp, den allerede har været til blandt mange mennesker, både for sådanne, som alene ved at læse bogen fik tro til at søge Jesus Kristus som den store læge, frelser og hjælper i alle forhold, og også for yderligere at sætte flere i forbindelse med forfatteren, for derigennem at få yderligere råd og vejledning.

Gud er stadig underets Gud. Derfor er denne bog også et virksomt angrebsvåben overfor den modernistiske ånd, der i vore dage søger at trænge sig ind i Guds menighed og trække den guddommelige frelsesmagt ned på et menneskeligt og fornuftsmæssigt stade, hvor man søger at forklare alt ud fra naturvidenskabelige forudsctninger.

Bogen er også et udtryk for, at urkristendommens tid endnu ikke er forbi, at Jesus Kristus i går og i dag, ja, til evig tid er den samme, og at der derfor er hjælp at få for ethvert menneske, der vil søge Gud, ligegyldigt hvor indviklede forhold det menneske lever under, når blot det vil søge ham og tro hans ord.

Hermed anbefales så femte oplag af bogen til læserne med bøn til Gud om, at mange endnu må opleve, at evangeliet er en Guds kraft til frelse for os mennesker — for hver den, som tror, enten det så gælder frelse fra synd og nød eller hjælp og udfrielse fra sygdom.

Kolding 1966

EVANGELIEFORLAGET

Denne hjemmeside © 2019 - design: O Madsen Media