Gamle tekster

Jeg fik det i tilgift

af Martinus Bjerre

Jeg har et par nye sko her!

Ved en lejlighed, da mine sko var ved at være slidt helt op, og da jeg ikke havde råd til at få mig et par nye, bøjede jeg mine knæ og mindede Herren om, at der står i den hellige skrift, at Israels folks sko ikke blev opslidte under ørkenvandringen, og jeg bad nu Herren om at hjælpe mig. Herren talte da til mig og sagde: "Vil du vandre på mine veje og gøre min vilje, da skal jeg vise mig mægtig til også at sørge for dig på dette område."

Nogle dage efter kom der bud til mig om at komme hen og bede for en ældre troende kvinde. Jeg adlød kaldet og kom og fandt denne søster siddende i en meget varm stue med benene op mod kakkelovnen. Hun havde begge ben indbundet og havde to par strømper udenpå, og alligevel var hendes ben ganske kolde. Jeg bød hende tage alt dette af, og derefter salvede jeg hende med olie i Herrens navn og lagde mine hænder på hende, og straks gik der en varmestrøm gennem hendes krop og helt ned i fødderne, og kvinden var helbredt fra samme time. I lang tid havde hun kun kunnet gå over gaden ved hjælp af to stokke, så dette guddommelige indgreb blev ikke blot et mægtigt vidnesbyrd for hende selv, men også for hendes naboer og venner.

Et par dage efter besøgte jeg hende igen, og da var hun meget lykkelig. Pludselig siger hun til mig: "Hør, Bjerre! Jeg har et par nye sko her, som vist kan passe dig, og dem må du få. Jeg købte nemlig et par herresko, da mine fødder var så tykke; men nu, da Gud har helbredt mig, er mine fødder svundet ind, og jeg kan passe mit eget fodtøj igen. Vær så god, her har du skoene! Jeg priser Gud for, at jeg ikke mere behøver dem. Gud har mindet mig om, at jeg skal give dig dem."

Mit hjerte fyldtes med undren og tak til Gud for hans store omsorg for mig, og jeg kan sige med salmedigteren: "Vej har han alle steder, ham midler fattes ej !"

Denne hjemmeside © 2019 - design: O Madsen Media