Studie noter

Salmerne

Salmernes bog, en endetidsbog - Ole Madsen

Der er vel ingen tvivl om at salmernes bog har bragt trøst, styrke, opmuntring, vejledning til alle tider, men hvad nu hvis salmernes bog skal især læses af os, som henvist til specielt os?

Hvad nu hvis David var en forløber for voldsomheder, for at vise os vejen igennem de trængsler der venter os, og som vi netop står i?

Ekstreme situationer kræver ekstrem nåde, ekstrem hengivelse, og hvem anden end David viser dette i et liv i overflod, i kampgejst.

Han blev presset på alle måder, men han vidste også hvor han skulle gå hend med det, han vidste at Gud hører bøn, og hans bøn om retfærdighed ville blive hørt.

Vi er vel alle blevet forkyndt at vi bare skal lade stå til, men David, ja selv Paulus syntes ikke at gøre sådan, de gik til Gud.

De bad om at Guds navn ikke måtte blive spottet, at Han måtte blive frygtet af alle, at folk måtte høste det de såede, kan du ikke genkende David og Paulus i dette?

Ekstreme situationer kræver ekstrem nåde, prøv at læse salmernes bog i dette lys, ind i vores tid, så er jeg sikker på at du vil opdage noget nyt.

Denne hjemmeside © 2019 - design: O Madsen Media